Avisa Lofoten søker en engasjert og eventyrlysten journalist

Søknadsfrist: Snarest

Vår relativt lille redaksjon fornyer seg, og søker en journalist som kan sammen med ny redaktør og øvrig redaksjon være med å løfte Avisa Lofoten videre mot nye høyder.

Avisa feirer tre år i september, og har siden januar levert ferske nyheter også på nett. Vi skal fortsette å spille en av hovedrollene i utviklingen av et av Norges mest spennende distrikter.

Kunnskap om - og kjennskap til - Lofoten er ønskelig, men ”nye øyne” på vårt nedslagsfelt er også velkommen. Avisa Lofoten er eid av det lokale næringslivet.

Vi ønsker oss en journalist med redaksjonell erfaring, som er fleksibel, men samtidig strukturert og målrettet i sin jobb. Et tett samarbeid med redaktøren, og selvstendighet i jakten på egne saker vil være en selvfølge. Søkeren må beherske norsk både muntlig og skriftlig, og også inneha bil og førerkort kl. B.

Spørsmål om stillingen kan rettes til

  • Kenneth Grav, styreleder i Avisa Lofoten AS, telefon 916 00 820 eller epost [email protected], eller til
  • Daglig leder, Benjamin Einarsen, telefon 906 24 520, e-post [email protected]

Søknad med nødvendige vedlegg sendes til: Styret for Avisa Lofoten AS v/ styreleder Kenneth Grav, postboks 414, 8376 Leknes E-post: [email protected]

Søknadsfrist og ansettelse: Snarest

Firma: Avisa Lofoten

Avisa Lofoten ble stiftet sommeren 2015, og kom ut med sin aller første papirutgave 30. september samme år. To og et halvt år senere tar vi det lenge etterlengtede steget ut på nett. Vi skal fortsatt gi ut en god papiravis hver onsdag, men i mange tilfeller vil våre nyheter være først å finne på avisalofoten.no.