Arbeidets Rett søker lokalavisjournalist for ett år -med muligheter for forlengelse

Søknadsfrist: Snarest - tiltredelse etter avtale

Arbeidets Rett er Fjellregionens største nyhetsleverandør og nå utvider vi staben. VIL DU VÆRE MED PÅ LAGET?

Vi søker en som i likhet med oss mener at de viktigste nyhetene skjer her vi bor, og som like gjerne jobber med kjappe, små saker som med større reportasjer. Du må ha digital teft, være interessert i formidling og presentasjon på alle flater og «ta en for laget» når det trengs.

Journalistene i Retten har stor frihet under stort ansvar. Alle inngår i turnus og jobber sjølsagt med det digitale produktet i tillegg til papiravisa, som kommer ut tre ganger i uka.

Vi dekker Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Alvdal og Folldal, har utgiversted Røros og avdelingskontor på Tynset. Vi har et godkjent opplag på 6.706, 20.000 daglig lesere og en omsetning på 24 millioner i 2017.

Den nye stillingen vil være tilknyttet røroskontoret vårt.

Arbeidets Rett er eid av Amedia, landets største lokalaviskonsern, som blir lagt merke til både i inn- og utland for vårt systematiske arbeid med innholdsutvikling og analyse og registrering av lesere og lesing.

For mer informasjon om stillingen kontakt:

Guri Jortveit, ansvarlig redaktør/daglig leder, [email protected], 906 62 117

Tonje Hovensjø Løkken, klubbleder NJ, [email protected], 909 10 665

Søk på stillingen her: www.retten.no

Søknadsfrist: Snarest - tiltredelse etter avtale

Firma: Arbeidets Rett AS

En artikkel hos oss gikk verden rundt i 2017, da tolgingen Lars Tollef Jordet på spørsmålet «hvem vil du ta med deg på en øde øy» i vår daglige spalte svarte: – Da tar jeg en for laget og tar med meg Donald Trump. Retten ble omtalt i nyheter og på sosiale medier fra Kina til USA og vi satte vår leserrekord som står den dag i dag. Vi skal sette nye rekorder – og mottoet vårt er #enforlaget