Stillingsannonse:

Åndalsnes Avis søker daglig leder / ansvarlig redaktør

Søknadsfrist: 25. mai

Åndalsnes Avis

Åndalsnes Avis

Åndalsnes Avis er lokalavis for Rauma kommune i Møre og Romsdal. Mediehuset har fine lokaler i kommunesenteret Åndalsnes, kjent som Norges tindehovedstad. Åndalsnes Avis har 7 800 daglige lesere og omsetter for vel 14 millioner kroner. Mediehuset har solid økonomi og har de siste årene styrket sin posisjon i et område med sterk aviskonkurranse. Åndalsnes Avis er en datteravis av Romsdals Budstikke, og er en del av Polaris Media.

Har du lyst til å lede en sterk lokalavis i en kommune med fantastiske muligheter for friluftsliv?

Åndalsnes Avis har i snart 100 år vært en viktig, uavhengig stemme i sitt dekningsområde. De siste årene har mediehuset satset digitalt, og har gjennom dette styrket sin posisjon i lesermarkedet. Ansvarlig redaktør går nå over i ny jobb, og vi er på jakt etter en ny leder som kan utvikle mediehuset videre sammen med en motivert og arbeidsom stab.

Vi søker en leder som brenner for lokaljournalistikk, og som er tydelig på mediehusets samfunnsoppgave. I Åndalsnes Avis får du anledning til å jobbe med saker som har stor betydning for folk som bor i kommunen. Det er viktig at du ser muligheter i digital nyhetsformidling, og at du har idéer om hvordan en lokalavis kan utvikles. Du må like å jobbe sammen med andre, samtidig må du være motivert for å ta et ekstra tak når det trengs. Som redaktør er du daglig leder for virksomheten og har personalansvar for totalt sju ansatte.

Åndalsnes Avis er en datteravis av Romsdals Budstikke. Som redaktør blir du en del av Romsdals Budstikkes redaktørgruppe. Vi kan tilby et godt fagmiljø, administrativ støtte og oppfølging i hverdagen. Det er etablert gode samarbeidsløsninger mellom selskapene i Romsdals Budstikke som vi ønsker å videreutvikle. Åndalsnes Avis har tradisjon for å bruke både nynorsk og bokmål.

I Rauma vil du trives! Hit flytter folk som vil nyte livet; ha en trygg og god jobb og samtidig dyrke sine interesser. De velger utendørsaktiviteter fra øverste hylle; sommer som vinter, på fjorden eller i fjellene, alene eller sammen med venner. Har du lyst på naturopplevelser rett utenfor stuedøra? Da er Rauma et fjellstøtt valg.

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200 eller e-post [email protected], eller researcher Anna Froestad, tlf. 984 38 273 eller e-post [email protected]. Du kan også kontakte styreleder Ole Bjørner Loe Welde på e-post: [email protected] eller tlf. 916 00 485.

Tillitsvalgt er Katrine Naas. Hun kan kontaktes på e-post: [email protected] eller tlf. 913 88 680.

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 20. mai 2022 – søknader vurderes fortløpende.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS