Stillingsannonse:

Alvdal midt i væla/Tynsetingen søker journalist

Søknadsfrist: 28. mai

Nettavisene Alvdal midt i væla og Tynsetingen er i fortsatt vekst.

Vi søker nå etter en journalist som har lyst til å være med oss på den spennende reisen med å utvikle ultralokal digital journalistikk videre.

En av våre unge lovende journalister skal fra høsten i gang med videre utdanning. Vi søker derfor hans etterfølger som journalist i fast 100% stilling, med oppstart ca. 1. september. Vi ser etter en person med nysgjerrighet og interesse for mulighetene i den digitale medieutviklingen, som i tillegg har sansen for den ultralokale innfallsvinkelen.

Vi skriver om alt fra statsbudsjettets effekt på lokaløkonomien til Olga (90) og hennes store dag. Vi dekker fotballkamper, skirenn, basarer og kommunestyremøter. Du må ha teften for de gode historiene, og ikke minst evnen til å ta pulsen på det lokale nyhetsbildet. Kunne være der det skjer når det skjer. Dette er en jobb som handler om å være glad i folk, om å trives i andres selskap.
Vi skriver om og for vanlige folk i hverdag og fest. Du må kunne lytte, formidle og sette pris på å slå av en prat.

Stillingen innebærer:

  • Produksjon av redaksjonelt innhold (tekst og foto) for begge våre aviser.
  • Spesielt ansvar for den løpende nyhetsdekningen for Alvdal midt i væla.
  • Deltakelse i redaksjonell planlegging.
  • Noe kvelds- og helgearbeid.
  • Kjennskap til bruk av video er en fordel.
  • Førerkort for bil er en forutsetning.

I tillegg kan vi friste med god plass, frisk luft, flott natur og trivelige folk som gleder seg til å ønske deg velkommen.

For mer informasjon om stillingen kontakt:
Ansvarlig redaktør Liv Maren Mæhre Vold tlf.: 482 14 617 e-post: [email protected] eller styreleder Ivar Thoresen tlf.: 907 40 551 e-post: [email protected]

Lønn etter avtale. Kontorsted er Alvdal/Tynset.

Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til: [email protected]
Snarest mulig, og senest 28. mai 2020.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Alvdal midt i væla/Tynsetingen

Alvdal midt i væla AS er utgiverselskapet for de to superlokale nettavisene Alvdal midt i væla (alvdalmiv.no) og Tynsetingen (tynsetingen.no). Vi tar pulsen på lokalsamfunnet i Alvdal og Tynset kommuner hver dag, året rundt.
Her er ingen sak for liten, ingen sak for stor. For andre halvår 2019 var samlet bekreftet opplag 1 956 – en økning på 109 i andre halvår i fjor. Selskapet hadde i 2019 en omsetning på rundt 4,5 millioner kroner, og har seks ansatte.
Alvdal midt i væla/Tynsetingen ble i 2017 første nettavis uten fortid som papiravis til å motta produksjonstilskudd.