Aller og Dagbladet TV søker videojournalister

Søknadsfrist: o1. oktober 2018

Vil du jobbe i et mediehus som satser?

Aller og Dagbladet TV søker kreative videojournalister, som brenner for levende bilder og som liker en variert arbeidshverdag. Vi har en rekke stillinger ledig, både faste stillinger og vikariater.

Du må ha en utpreget tabloid forståelse. Du må kunne filme, redigere og presentere stoffet du lager digitalt. Som VJ har du ansvar for byrå- og virale videoer, nyheter, aktualitet, sport og underholdning. Du ønsker at sakene dine skal bli sett av flest mulig, lengst mulig, og lar deg engasjere av måltall og analyser.

Vi tilbyr et hyggelig og godt faglig miljø med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil få gode utviklingsmuligheter i et av Norges ledende nyhetsmiljøer.

TV-avdelingen er en turnusavdeling, med vakter morgen, dag, kveld og helg.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte

Tiltredelse: Etter avtale

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen 15. september.

Søknadsfrist: 01. oktober 2018

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.