Stillingsannonse:

Aller Media søker to videojournalister til kjendisdesken

Søknadsfrist: 10. mars

Firma: Aller Media

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Vil du jobbe med denne gjengen?

Den store kjendis-TV-satsingen «Rød Løper» har tatt unge seere med storm siden oppstarten for snart to år siden. TV-universet som lager videoinnslag om norske og internasjonale kjendiser, har i vinter satt flere nye rekorder med nesten to millioner TV-visninger på én uke!

Gjengen bak suksessen tilhører kjendisdesken i Aller Media, som produserer TV og digitalt kjendisstoff for Dagbladet og Se og Hør.

Den eksplosive utviklingen det siste året gjør at vi må ha enda flere videojournalister på laget. Derfor leter vi nå etter to personer som fristes av å lage spennende kjendis-TV for et av Norges største mediehus! Den ene skal jobbe direkte med «Rød Løper» - den andre vil ha hovedansvar for TV-innhold til Se og Hør.

Du må ha ambisjoner både på egne og teamets vegne. Journalistisk erfaring er et krav, og har du nese for oppsiktsvekkende nyheter fra norsk og internasjonalt kjendisliv, rykker du frem i køen. Du må ha tabloid forståelse og vite hvorfor TV-sakene du lager blir sett – og hva som har skjedd de gangene de ikke blir det.

Som videojournalist hos oss må du komme på jobb med gode ideer - og du må kunne filme, redigere og vinkle videoene kjapt. Du må ikke være redd for å by på deg selv foran kamera, og ikke la deg skremme av live-TV.

Er det drømmejobben? Hvis du vil kapre en av stillingene, vet du hva du må gjøre!

Ved spørsmål – kontakt:

  • Redaktør for kjendisdesken i Aller Media, Jonas Jørstad, 932 45 329, [email protected]
  • Direktør TV i Aller Media, Mads A. Andersen, 951 26 166 / [email protected]
  • Klubbleder i Dagbladet, Anders Holth Johansen (47616896) og klubbleder i Aller Media, Sonja Nordanger (93245381) kan også kontaktes.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknad med CV sendes til [email protected] innen onsdag 10 mars 2021.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS