Aller Media søker reporter til underholdningsdesken

Søknadsfrist: 19. september 2018

Aller Media søker reporter til underholdningsdesken (Dagbladet.no - Kjendis.no og Seoghør.no) – fast stilling

Høsten 2016 slo Dagbladets kjendisredaksjon og Seoghør.no seg sammen og ble Norges største kjendisdesk. Desken, som består av utegående reportere som i første rekke leverer journalistikk til både Dagbladets og Se og Hørs digitale plattformer, utvider nå den faste staben ytterligere.

Vi er på jakt etter en offensiv, pågående og god journalist med bred kunnskap om norsk og internasjonalt underholdningsliv. Du må ha evne til å tenke raskt og kreativt. Det er avgjørende at du har teft for nyheter og en solid formidlingsevne.

Stillingen innebærer både deskarbeid og utegående jobbing. Det er en fordel om søkere har kjennskap til web-tv-produksjon, samt bruk av mobil til filming og redigering. Journalisten vil inngå i avdelingens turnus med både kvelds- og helgearbeid.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til redaktør Jonas Jørstad, [email protected] (932 45 329).

Klubblederne i Aller Media og Dagbladet kan også kontaktes: Anders Johan Stavseng [email protected] (93245380) og Anders Holth Johansen: [email protected] (47 61 68 96)

Tiltredelse: Etter avtale

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen onsdag 19.september.

Søknadsfrist: 19. september 2018

Firma: Aller Media AS

Aller Media er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.