Aller Media jakter etter én programleder, tre videojournalister og én reporter

Søknadsfrist: 01. oktober 2018

Aller Media ruster opp og jakter etter én programleder, tre videojournalister og én reporter til Se og Hør og Dagbladets store digitale kjendis- og underholdningsdesk!

Høsten 2016 slo Dagbladets kjendisredaksjon og Seoghør.no seg sammen og ble Norges største kjendisdesk. Desken, som består av utegående reportere som i første rekke leverer til både Se og Hørs og Dagbladets digitale plattformer, utvider nå staben med hele fem medarbeidere.

Programleder

Vi jakter på deg som brenner for kjendis- og underholdningsjournalistikk, og som har en overbevisende formidlingsevne på direkten.Du må ha erfaring med arbeid foran kamera, like å by på deg selv og bør ha grunnleggende kjennskap til filming og redigering. Du må kunne fronte vår journalistikk til en ungt publikum og være god på effektiv digital formidling.

Tre videojournalister

Vi vil ha deg som er glødende opptatt av kjendisjournalistikk, og god på å få frem de gode nyhetene og øyeblikkene på skjermen. Du må kunne filme, redigere og presentere stoffet du lager digitalt. Du må ha en utpreget tabloid forståelse og like å jobbe i team. Du ønsker at TV-sakene dine skal bli sett av flest mulig, lengst mulig, og lar deg engasjere av hårete mål.

Reporter - fast stilling

Vi er på jakt etter en offensiv, pågående og god journalist med bred kunnskap om norsk og internasjonalt underholdningsliv. Du må ha evne til å tenke raskt og kreativt. Det er avgjørende at du har teft for nyheter og en solid formidlingsevne.Stillingen innebærer både deskarbeid og utegående jobbing. Det er en fordel om søkere har kjennskap til web-tv-produksjon, samt bruk av mobil til filming og redigering. Journalisten vil inngå i avdelingens turnus med både kvelds- og helgearbeid.

Stillingene er både faste og midlertidige, og innebærer konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til

redaktør Jonas Jørstad, [email protected] (932 45 329) og

videodirektør Mads Andersen, [email protected] (951 26 166).

Klubblederne i Aller Media og Dagbladet kan også kontaktes:

Anders Johan Stavseng [email protected](93245380) og Anders Holth Johansen:[email protected] (47 61 68 96)

Tiltredelse: Etter avtale

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen onsdag 1.oktober.

Søknadsfrist: 01. oktober 2018

Firma: Aller Media AS

Aller Media er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.