Aftenpostens Riks søker allround forbrukerjournalist - vikariat

Søknadsfrist: 01. september 2018

Er du en ivrig nyhetsjeger som trives med høyt tempo? Da kan du være den rette for oss.

Vi er forbrukerredaksjonen i Aftenposten som også leverer stoff til våre samarbeidsaviser Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen, Bergens Tidende, Adresseavisen, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og iTromsø. Nå er vi på utkikk etter en pågående, nysgjerrig og ambisiøs reporter som kan lage saker og reportasjer innen våre stoffområder familie- og oppvekst, personlig økonomi, digital, karriere, bil, bolig og reise, Det er ikke noe krav, men det er en fordel om du har erfaring fra forbrukerjournalistikk. Dette er et vikariat på 10 måneder.

Kontaktpersoner:

Bertil Valderhaug, redaktør i Aftenposten Riks, 22863615.

Gunnar Kagge, leder i Aftenpostens redaksjonsklubb, 91793962.

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 1. september 2018

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.