Stillingsannonse:

Aftenposten søker sports-kommentator i fast stilling

Søknadsfrist: 10. november

Sport er store øyeblikk og mektige følelser, det er tap og tårer. Men det er også store penger, mye makt og politikk. Aftenposten har som ambisjon å sette ord på alt dette.

Vi ser etter en kommentator med høy kunnskap om norsk og internasjonal idrett. Du må kunne analysere og forklare de viktigste nyhetshendelsene på sport,
enten det er store prestasjoner i et mesterskap, en dopingsak, idrettspolitikk eller utstyrspress i barneidretten. Kommentarene må baseres på godt kildearbeid i idretten, og vi legger vekt på at kommentatoren evner å jobbe med egne kilder og skaffe seg ny kunnskap raskt. Vi vil gjerne at du jobber tett med våre journalister på de viktigste sakene, i tillegg til å jobbe med saker på egen hånd.

Tempo er viktig i sportsjournalistikken. Derfor må du evne å treffe leseren her og nå, midt i nyhetsbildet, i tillegg til å skrive egne, dagsordensettende kommentarer. Du må ha ambisjon om å være en viktig stemme i den norske idrettsdebatten, kunne bidra både på våre skriftlige flater og i podkaster – og være Aftenpostens ansikt utad i debatten. Vi legger vekt på godt språk og god evne til formidling.

Vår ambisjon er at du skal jobbe ute i relevante idrettsmiljøer og være til stede der det skjer. Du kan gjerne utfordre den klassiske kommentarformen med nye grep.

Vi kan tilby et inkluderende og godt miljø med mye humor og blide fjes.
Vi er en liten avdeling med lite gjennomtrekk. Du vil få hardtarbeidende,
ambisiøse og kunnskapsrike kolleger som er gode på å snu seg rundt og jobbe sammen til det beste for trofaste og nye lesere.

Aftenposten satser tungt på å være gode under mesterskap og andre store idrettsøyeblikk. Dermed må du være fleksibel med tanke på arbeidstid og reising.

Kommentatoren vil være tilknyttet sportsredaksjonen, men også samarbeide med kommentaravdelingen i Aftenposten.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Søknadsfrist: 10. november.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS