Stillingsannonse:

Aftenposten søker politiske reportere

Søknadsfrist: 14. desember

VI SØKER REPORTERE SOM BRENNER FOR OSLO-JOURNALISTIKK

Oslo og Aftenposten kjenner hverandre godt. Nå skal vi bli enda bedre kjent.
Oslo er ikke bare hovedstaden i Norge, det er også byen nesten en million mennesker kaller hjembyen sin. Vi har alltid tatt Oslo på alvor, men nå går vi et steg lenger. Nå gjør vi det enklere å følge nyheter om Oslo. Hva betyr det for oss som bor her, at Oslo er en delt by? Hvorfor bygges det konstant i mitt nabolag? Hvor finner jeg den beste takeawayen i min bydel?

Våre lesere stoler på at Aftenposten gir en innsiktsfull og engasjerende dekning av det viktigste som skjer der de bor, i landet for øvrig og i verden. Det betyr blant annet den beste journalistikken fra Oslo. Nå ser vi etter nye medarbeidere som kan være med på å styrke vår posisjon i hovedstaden ytterligere.

Aftenposten satser på faktaorientert og analyserende journalistikk, formidlet gjennom effektive og engasjerende fortellerteknikker i alle våre kanaler:
nett, papiravis, magasiner, podkaster og scene.

Vi er blant mediehusene i Europa som har lykkes best med å skape en journalistikk som våre lesere støtter opp om og betaler for. Gjennom tett samarbeid i Schibsted er vi del av landets ledende publisistiske miljø. Vi legger særlig vekt på å utvikle fremtidsrettede produkter for brukerne våre.

Som journalist i Aftenposten møter du lesere som er kritiske, støttende og engasjerte. Du får noen av Norges mest kompetente journalister som kolleger i et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede og store ambisjoner på vegne av journalistikken.

Våre nye kolleger har ideer, kunnskap og vilje til å løfte oss!

Aftenposten trenger medarbeidere med forskjellige erfaringer og ulik bakgrunn.

Aftenposten søker politiske reportere

Aftenposten søker reportere som skal gi våre lesere den beste politiske journalistikken fra Oslo.

Hvem som har makt i Oslo, har store konsekvenser for hvordan byen styres og utvikles. Vi ser etter deg som brenner for å formidle til og forklare for våre lesere hvordan det som skjer av maktkamp og prioriteringer i Oslo rådhus,
påvirker hverdagen i byen.

Du vil samarbeide tett med Aftenpostens politiske reportere, men hovedansvaret ditt blir politisk journalistikk om hovedstaden.

Vår ambisjon er å være nyhetsledende i Oslo, men også å forklare og analysere Oslo-politikken. Du har dokumentert evne til å få ut politiske nyheter,
og du kan formidle historiene på en engasjerende måte, gjerne ved hjelp av ulike digitale fortellerteknikker.

Kvalifikasjoner:

  • Kunnskap om norsk politikk og særlig politikk i Oslo, og solid forståelse av det politiske spillet.
  • Et godt kildenettverk i Oslo-politikken.
  • Du må kunne skrive presist og lettfattelig også om kompliserte sammenhenger.
  • Du må kunne formidle sakene dine gjennom nær og levende historiefortelling.
  • Det er en fordel om du har erfaring med nyhetsjakt i større datasett og statistikk.

Aftenposten har ambisjoner om å levere både politisk featurejournalistikk og nyhetsjournalistikk. Vi kan tilby et miljø av politiske journalister med lang og bred erfaring, gode kildenettverk og solid nyhetsteft. Du må kunne jobbe i team med dem og med andre redaksjonelle miljøer som skal levere Aftenpostens lesere den beste journalistikken om Oslo.

Aftenposten er opptatt av mangfold blant sine ansatte, og det er en fordel med flerkulturell kompetanse.

Vi tilbyr:

  • Fast stilling med tiltredelse etter avtale
  • Utfordrende arbeidsoppgaver i en redaksjon med landets beste journalister, nyhetsutviklere og fotografer
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Moderne lokaler sentralt i Akersgata i Oslo

Spørsmål kan rettes til:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS