Stillingsannonse:

Aftenposten søker kreative hoder til desken

Søknadsfrist: 28. oktober

Vi søker medarbeidere til faste stillinger på desken, i hjertet av avishuset Aftenposten.

Hovedoppgaven er å redigere papiravisen slik at den utnytter sine styrker i en ny medievirkelighet. Samtidig forstår du digital fortellerteknikk og digitale verktøy.

Din styrke er visuell presentasjon. Du vet å stille krav til innhold, har en grunnleggende journalistisk forståelse og er stø i språk. Du arbeider raskt og nøyaktig innenfor stramme tidsfrister.

Desken designer og ferdigstiller alle typer sider i papiravisen. Det omfatter redigering av tekst, tilpasning av bilder, grafisk utforming og kvalitetssikring av innhold. Sentrale verktøy er Indesign og Photoshop.

Pr. nå er stillingene knyttet til produksjon av papiravisen, men både desken og avishuset er i rask utvikling. Vi ser særlig etter kreative personer som kan løfte presentasjonen og bidra til å drive frem utviklingen også på Aftenpostens digitale flater.

Det venter deg utfordrende arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du blir med i et kreativt miljø, tett på featuredesken, digitale utviklere, grafikk-medarbeidere, fotografer og avisens kreative leder.
Du vil også samarbeide med noen av landets ledende journalister og historiefortellere.

Gode samarbeidsevner og interesse for læring og utvikling er en forutsetning.

Stillingene inngår i deskens treukersturnus, med kvelds- og helgearbeid og én friuke. Aftenposten holder til i lyse og moderne lokaler midt i Oslo sentrum.

Kvinner oppfordres til å søke.

Vil du vite mer, kan du kontakte:
leder for Publisering, Gunnar Johnsen ([email protected]),
redaksjonssjef Jostein Ihlebæk ([email protected]),
klubbleder Gunnar Kagge, redaksjonsklubben ([email protected]),
klubbleder Per Olav Andersen, Aftenpostens grafiske klubb ([email protected])

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart,engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler.For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering.Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter.Ambisjonene for fremtiden er store.
Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.