Stillingsannonse:

Aftenposten søker debattjournalist til Si ;D snarest

Søknadsfrist: 30. april

Er du student og mener du har noe å tilføre Aftenposten?

Har du ideer til viktige debatter og saker? Er du en mester i sosiale medier? Brenner du for at unge skal ha en stemme i samfunnsdebatten? Har du ideer til nye måter vi kan nå unge på? Da er det kanskje deg vi søker etter!

Vi har ledig en spennende stilling som journalist i ungdomsdebattredaksjonen Si ;D med oppstart fortløpende. Det er et krav at du er student, har planer om å bli journalist og kan jobbe to dager i uken fra 9-16. Stillingen er 40 prosent og går under hjemmelen praksisvikar.

Varighet: Ut 2019 med mulighet for forlengelse.

Du må:

  • Ha et sterkt engasjement for målgruppen
  • Være selvstendig og idérik
  • Være svært stødig i norsk skriftlig og muntlig
  • Være nøye med detaljene
  • Ha interesse for visuell presentasjon

Det er en fordel om du har erfaring med videoproduksjon eller grafikk, men dette er ikke en forutsetning. Søkere med god kjennskap til sosiale medier prioriteres.

Send CV, en kortfattet søknad og gjerne arbeidsprøver snarest. Legg vekt på egne ideer og hva du kan bidra med. Du må også ha med hva som er motivasjonen din for jobben.

Si ;D er en debattside for ungdom mellom 13 og 21 år, og vi er på utkikk etter unge medarbeidere (helst ikke over 25 år).

Har du spørsmål om stillingen, kontakt Amalie Lereng på e-post [email protected]

Søknadsfrist 30. april.

SØK STILLINGEN HER

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.