Stillingsannonse:

Aftenposten Riks søker allround forbrukerjournalist

Søknadsfrist 31. mars

Aftenposten Riks er på utkikk etter en allround forbrukerjournalist i fast stilling

Du vil få muligheten til å jobbe med forbrukerstoff på kryss og tvers mellom åtte aviser. Riks er en avdeling i Aftenposten, men vi leverer også til samarbeidsavisene Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen, Adresseavisen, Bergens Tidende, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og iTromsø.

Vi har som mål å levere kvalitetsjournalistikk som brukerne kan styre livet etter. Du må like høyt tempo, kunne manøvrere mellom korttids- og langtidsprosjekter, være systematisk og like å ha store mål og høye ambisjoner. Det aller viktigste er at du er offensiv, iderik og har en genuin interesse for journalistikk som berører folks hverdagsliv.

Aftenposten Riks har syv fast ansatte og mange frilansere på laget. Vi leverer stoff innenfor kategoriene bil, bolig, reise, karriere, personlig økonomi, digital og familie- og oppvekst.

Kontaktpersoner:

Redaktør Aftenposten Riks: Bertil Valderhaug,
[email protected] / 908 92 236

Klubbleder i Aftenposten: Gunnar Kagge,
[email protected] / 917 93 962

SØK STILLINGEN HER

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.