Stillingsannonse:

Adresseavisen søker nyhetsjournalister

Søknadsfrist: 28. februar

Adresseavisen har hjertet i Trondheim og røtter i hele Midt-Norge.
Time for time, minutt for minutt, hver dag hele året, skal vi holde våre abonnenter og lesere oppdatert. Vi har skyhøye ambisjoner og satser tungt på å utvikle journalistikken gjennom nye fortellermåter, ved hjelp av teknologi og innovasjon.

Vi er ute etter journalister med solide fagkunnskaper og kompetanse på digital nyhetsjournalistikk. Som journalist hos oss vil du jobbe med tekst, lyd og levende bilder, i nært samarbeid med utviklere og fotografer. Publisering skjer på alle plattformer.

Vi stiller krav til at alle våre journalister kan ta egne bilder og har førerkort for bil.

Nyhetsreporter økonomi

Vi vil satse sterkere på økonomi og næringsliv og søker en dyktig journalist som har god kunnskap på dette området. Du må være en kreativ og idérik lagspiller som jakter saker som vekker oppsikt og engasjement og som bidrar til at Adresseavisen løser samfunnsoppdraget.

Det må være viktig for deg at Adresseavisen er først med økonominyhetene fra vårt distrikt. Du må også kunne samarbeide tett med andre journalister, fotografer og utviklere for å lykkes.

Søknadsfrist: Fredag 28. februar 2019

Nyhetsreporter

Vi søker en digital nyhetsjeger. Du må være en kreativ og idérik lagspiller som jakter saker som vekker oppsikt og engasjement og bidrar til at Adresseavisen løser samfunnsoppdraget. Det er en fordel om du har erfaring fra arbeid med å lage digitale saker som treffer publikum hver dag.

Det er et stort pluss om du også kan eller vil arbeide med lyd og levende bilder i formidlingen av nyheter.

Søknadsfrist: Fredag 28. februar 2019

Nyhetsjournalist sport (vikar seks måneder)

Adressa-sporten søker en medarbeider med teft for nyheter og presentasjon i alle kanaler. Vår nye sportsjournalist blir en del av et pulserende miljø med høye ambisjoner på vegne av mediehusets mange sportsinteresserte lesere, lyttere og seere. Vi kan tilby deg et spennende, inspirerende, godt og kreativt arbeidsmiljø preget av sterk lagånd og stå-på-vilje, samt interessante utfordringer.

Søknadsfrist: Snarest

Alle stillingene medfører kvelds- og helgejobbing i turnus.

For nærmere opplysninger om stillingene kan du kontakte:
Nyhetsredaktør, Frode N. Børfjord, 955 52 009
Reportasjeleder Sport Charlotte Sundberg, 977 59 954
Klubbleder Kjersti Fikse Ness, 924 60 177

SØK STILLINGEN HER.

Firma: Adresseavisen

Adresseavisen er det viktigste nyhets- og annonseorganet i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med om lag 210 ansatte. Mediehuset har 64 000 abonnenter og 213 000 daglige lesere på papir, nett og mobil.Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie-og trykkerikonsern.