Stillingsannonse:

Adresseavisen søker kulturjournalist

Søknadsfrist: 15. august

Adresseavisen

Er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har over 70 000 abonnenter og 220 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Adresseavisens kulturavdeling er på utkikk etter en journalist som vil være med å drive dekningen vår av kultur videre. I denne avdelingen får du mulighet til å jobbe med kulturnyheter, direktearrangementer og et bredt spekter av kulturfeltet i Midt-Norge. Avdelingen har fem journalister og en egen reportasjeleder.

Vi ser etter en journalist som har nyhetsteft, tar med seg egne ideer, og som er fleksibel til å løse flere oppgaver knyttet til kulturjournalistikken. Vi ønsker å være en avdeling som er utforskende både i hva vi dekker, måten vi løser saker på, og måten vi formidler dem på. Her kommer gode formidlingsegenskaper i form av skriveferdigheter naturligvis godt med, samtidig som vi er åpne for at også andre medier, både innen lyd og bilde, kan benyttes dersom saken løses best gjennom det. Journalistikken vår skal skape engasjement, debatt og innsikt i regionens kulturliv.

Vi kan tilby et godt miljø og muligheten til å utvikle seg journalistisk innen flere sjangre. Ved ansettelse vil det bli gitt opplæring i våre systemer og rutiner.

Vi jobber i turnus og du må regne med noe jobbing på kveld og helg.

Adresseavisens hovedkanal er digital.

Kvalifikasjoner

  • Interesse, engasjement og et godt øye for nyheter er viktig.
  • Journalistisk erfaring er en fordel.
  • Kunnskap innen kulturlivet i regionen vil bli vektlagt.

Personlige egenskaper

  • Vi regner med at du er selvstendig, idérik, har pågangsmot og kan jobbe i et hektisk miljø.
  • Evnen til å samarbeide med andre er viktig.

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Ønsket ansettelsesdato: 1. oktober 2021.

Søknadsfrist: 15.august 2021.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS