Stillingsannonse:

Mediehuset Innherred søker journalister

Søknadsfrist: 4. juni

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mediehuset Innherred

er en sammenslåing av de tidligere lokalavisene Levanger-Avisa og Verdalingen. Avisa dekker Levanger og Verdal kommuner, og har et opplag på cirka 8500. Vi er en solid lokal bedrift med robust økonomi, og vi holder til i moderne lokaler i Verdal og Levanger.

Mediehuset Innherred trenger flere journalister. Kanskje er du den vi søker?

Lokalavisa betyr mye for folk i Levanger og Verdal. Her skjer det mye, og vi er tett på det som foregår. Det gjør at vi har en spennende arbeidshverdag. Nå trenger vi flere flinke og hyggelige kolleger!

Vi har følgende stillinger ledig i redaksjonen.

Journalist (to faste og en midlertidig)

Vi har ledig to faste stillinger i redaksjonen. Vi ønsker at våre nye medarbeidere skal jobbe som allroundjournalister. Et godt kildenettverk i Levanger og Verdal er en fordel, og vi vil gjerne ha søkere med god kjennskap til søndre Levanger.

Vi har endret måten vi jobber på i redaksjonen. Derfor har ikke stillingene fast kvelds- og helgeturnus.

Journalistisk utdanning og erfaring er en fordel, men ikke en betingelse. Hvis du kan skrive godt og raskt, og har lyst til å lære journalistikk, tilbyr vi et eget opplæringsprogram.

Journalister (deltid)

Vi søker etter journalister som vil jobbe ved siden av studier i inntil 20 prosent stilling. Det er to typer vi søker:

a. Deg som vil jobbe kveld og helg og dekke arrangementer og være tett på der det skjer. For disse stillingene er det en forutsetning at du jevnlig kan være fysisk til stede på Innherred.

b. Deg som vil jobbe tidlig om morgenen på hverdager (06-08) før skoledagen eller annen jobb starter. For disse stillingene kan du bo hvor som helst. Stillingene passer særlig godt for deg som er student i Trondheim, Bodø, Bergen, Oslo eller annet sted.

For deltidsstillingene er det en fordel å ha erfaring, men opplæring vil bli gitt. Skriv tydelig i søknaden hvilken stilling du søker (a eller b).

Journalist (frilansere)

Vi har alltid behov for flere frilansere som bor på Innherred. Særlig ønsker vi å ha kontakt med frilansfotografer og deg som ønsker å prøve seg som frilansjournalist. Vi mottar søkere fra hele Innherred, men ønsker særlig å høre fra deg hvis du bor på Ytterøy og Åsen.

Erfaring er en fordel, men ikke en betingelse. Vi gir grunnleggende opplæring.

Generelt om stillingene

Du bør ha interesse for folk og samfunn, og generelt være nysgjerrig på hvordan ting henger sammen. Du bør takle et høyt tempo, være en hyggelig kollega, og sette pris på en arbeidsdag som aldri er kjedelig. Vi er en solid lokal bedrift, som folk i lokalmiljøet har et godt forhold til.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Kontaktpersoner

Trenger du mer informasjon tar du kontakt med ansvarlig redaktør Espen Leirset (tlf. 41306708/ e-post: espen.leirset@innherred.no) eller klubbleder Jørgen Haug (tlf. 91644651/ e-post: jorgen.haug@innherred.no).

Vi mottar helst annonser på Finns søkeportal, eller alternativt til espen.leirset@innherred.no. Skriv i emnefeltet hvilken stilling du søker på. Hva venter du på? Løp og søk!

Søknadsfrist 4. juni 2023.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS