Stillingsannonse:

Klassekampen søker utenriksjournalister, faste stillinger og vikariat

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver

Klassekampen er en av Norges viktigste riksdekkende aviser, kjent for journalistikk av høy kvalitet og et samlingspunkt for norsk venstreside i bred forstand. Avisa har femdoblet opplaget siden år 2000, har i dag over 150 ansatte og en omsetning på nesten 250 millioner kroner.

Klassekampen fortsetter satsningen på utenriks! Som følge av pensjonering, svangerskap og omrokkeringer i avdelingen utlyser vi nå følgende tre stillinger:

Journalist, fast stilling:

Vi søker en skrivefør, kunnskapsrik og produktiv journalist med interesse for internasjonal politikk. I denne stillingen følger du utviklingen i verden tett, og det er muligheten for å dra på reportasjeturer og skrive i flere ulike sjangre. Søkeren bør ha erfaring fra journalistisk arbeid, kunne arbeide selvstendig og samarbeide godt med andre. Språkkunnskap utover engelsk er en fordel.

Redaksjonssekretær, fast stilling:

Vi søker en ryddig og språklig sterk redaksjonssekretær til fast stilling. Arbeidsoppgavene innebærer håndtering og redigering av eksternt stoff, men stillingen gir også muligheten for å skrive egne utenrikssaker for avisa. Redaksjonssekretæren arbeider tett med utenriksredaktør og må være forberedt på å steppe inn som sjef i korte perioder.

Journalist, vikariat:

Fra september 2024 til mai 2025 trenger vi en vikar til vår utenriksavdeling. Stillingen innebærer å skrive saker om internasjonale forhold og gir mulighet for noe reising. Søkeren bør være skrivefør og produktiv. Område- og språkkunnskaper er en fordel.

Søkere må ha interesse og forståelse for det særegne avisprosjektet Klassekampen. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Oppstart høst 2024.

Kontaktpersoner:

Ole Øyvind Sand Holth, utenriksredaktør, 97 74 54 20
Håvard Yttredal,  klubbleder NJ,  92 42 28 75

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS