Stillingsannonse:

KK.no søker tilkallingsvikar

Søknadsfrist: Snarest

Vi søker etter en allsidig journalist som ønsker å jobbe tilkallingsvakter i KK.no.

Om arbeidsgiver

Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter.

I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Selv om vi er et konsern med over 400 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Du har journalisterfaring og teft for å lage gode vinklinger på fronten. Du vet hvilke nyheter som treffer, og er åpen og nysgjerrig for å finne leseverdige saker innenfor våre kjerneområder mote, skjønnhet, underholdning, helse og samliv.

I KK.no blir du en del av Norges største nettsted og magasin for kvinner. Vi setter kvalitet og god journalistikk svært høyt.

Vi holder til i moderne lokaler på Hasle i Oslo. 

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktpersoner:

Ingeborg Heldal
Ansvarlig redaktør
99609058
ingeborg.heldal@aller.com

Tanja Wibe-Lund
Redaksjonssjef
99263751
tanja@db.no

Mina Helene Knudsen
Leder for redaksjonsklubben
98004145
mina.knudsen@kk.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS