Stillingsannonse:

Khrono søker en eller to Europa-stringere

Søknadsfrist: 3. mars

Khrono

Kunnskapsavisen Khrono er riksdekkende nettavis for og om høyere utdanning og forskning. Khrono er en nyhetsredaksjon med høyt tempo og høye redaksjonelle ambisjoner som har vunnet en rekke priser. Vi er 15 ansatte og har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Brussel. Khrono er eid av en forening som finansieres av 11 universiteter og høgskoler.

Khrono har de siste fire årene bygd opp utenriksjournalistikk på høyere utdanning og forskning. Nå har vår utenrikskorrespondent sluttet, og vi søker etter hans etterfølger(e).

Vi leter etter en eller to stringere som kan levere nyhetssaker og reportasjer om det som skjer innen høyere utdanning og forskning internasjonalt, med hovedvekt på Norden og Europa, men også saker fra resten av verden.

Det kan være aktuelt å knytte til oss én stringer tilsvarende heltid eller to på halv tid. Arbeidssted vil fortrinnsvis være København og / eller Brussel.

Vi ser etter deg som har solid redaksjonell erfaring og som har interesse for og lyst til å videreutvikle utenriksjournalistikken innenfor Khrono-nisjen.

Din hovedoppgave blir å holde våre lesere oppdatert om internasjonale trender og hendelser i universitets- og høgskolesektoren. Du må kunne jobbe selvstendig og beherske både nyhet, reportasje og feature. Du er god til å bygge kildenettverk og har lyst til å dykke ned i akademia internasjonalt.

Du må selvfølgelig beherske engelsk, og gode ferdigheter i fransk eller tysk er en fordel. Det er også en fordel om du allerede er etablert enten i København eller Brussel.

Du skal først og fremst levere tekst, men du må også kunne fotografere og lage enkle videoer.

Betingelser og hva slags avtale vi skal inngå, om det er en forpliktende frilansavtale eller en annen tilknytning, diskuterer vi gjerne nærmere med deg. Vi er åpne for forslag som er tilpasset din situasjon.

Tiltredelse så snart som mulig.

Kontaktpersoner

Har du spørsmål, kontakt: 

Ragnhild Bjørge, nyhetsredaktør, 900 73 491, ragnhild.bjorge@khrono.no

Mats Arnesen, klubbleder, 954 46 697, mats.arnesen@khrono.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS