Stillingsannonse:

Kampanje Media søker journalist

Søknadsfrist: 15. april

Kampanje Media

Kampanje er landets største og den ledende nettavisen for medie- og kommunikasjonsbransjen med over 100.000 lesere i uken. Vi setter dagsorden, blir jevnlig sitert av andre medier og kommenterer medieutviklingen i de store nasjonale nettavisene og TV-kanalene. Kampanje Media A/S er et selskap i vekst og satser både på nyheter, digitale abonnement og kurs og konferanser. Vi har lokaler i Øvre Slottsgate i Oslo sentrum.

Kampanje Media har i 60 år vært den sentrale og ledende nyhetsprodusenten på medier- og kommunikasjonsmarkedet, og vi er i dag det viktigste talerøret i bransjen. Nå er det en ledig plass på laget vårt og det som journalist i en fast heltidsstilling.

Har du kjent på og trives med nyhetspulsen i en redaksjon? Er du i tillegg en snushane som er nysgjerrig av natur, skjønner deg litt på tall og økonomi og har et hjerte som banker for medier og kommunikasjon? Da vil vi høre fra deg!

Som journalist i Kampanje får du bryne deg på en rekke sakskomplekser og utvikle ditt journalistiske talent. Du vil få ta del i og bidra til å forme utviklingen til en sterk merkevare som tilbyr noe unikt enten det er i vår digitale nettavis, vår TV-satsing og eller vår kurs- og konferansevirksomhet. Kampanjes journalistikk er høyt respektert av våre over 100.000 ukentlige lesere.

Det du blant annet får i Kampanje er:

  • En redaksjon der du kan påvirke hvilke saker du skal jobbe med.
  • En arbeidshverdag der du får mange saker på trykk
  • Kort vei til toppledelsen
  • Et sted der du bli lagt merke til både internt og eksternt

For som en del av en liten redaksjon kan du være trygg på at du vil både synes og sees i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen. Du vil få mye ansvar og stor frihet til å forme egen arbeidshverdag. I denne sammenhengen tillater vi oss å bruke klisjeen om at det i selskapet vårt er kort vei fra idé til handling.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og som et selvstendig og uavhengig medieselskap har vi også hatt både muligheten og gleden av å ta opp nøkkelmedarbeidere med i en partnermodell.

Alle kandidater behandles konfidensielt.

Har du spørsmål om stillingen? 

Kontakt ansvarlig redaktør Knut Kristian eller redaksjonssjef Dag Robert.

Synes du dette høres spennende ut? Send søknad med CV til knutkristian@kampanje.com.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS