Stillingsannonse:

Fremover søker journalist (vikar)

Søknadsfrist: 13. desember

Fremover

Fremover er lokalavisen for Ofoten-regionen. Vi har de siste årene gitt ekstra gass digitalt, og har de siste par årene opplevd vekst både på annonsesiden og i brukerbetaling. Vi er 17 ansatte og holder til i nye lokaler i Narvik sentrum, med lokalkontor i Ballangen. Avisen er en del av Amedia. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.

Nå kan du få prøve deg som journalist i det flotte mørketidslyset i nord.

Fremover dekker primært Narvik, Evenes og Gratangen, en spennende region med mye som skjer både innenfor næringsliv, reiseliv og ikke minst innen idrett og opplevelser. Her blir det mye å henge fingrene i som journalist, i en redaksjon med dyktige kollegaer og i splitter nye lokaler midt i Narvik sentrum.

Fremover søker nå etter en journalist i et vikariat i fire måneder fra oppstart. Vi ønsker oss gjerne at du kan starte allerede 2. januar, men vi er fleksible på oppstartsdato. Det kan bli muligheter for forlengelse av vikariatet.

Vi ser etter deg som:

  • er selvstendig og gjerne tar initiativ selv
  • er glad i å møte nye folk
  • kan fotografere til dine egne saker, og gjerne supplere med video
  • kan snu deg rundt når situasjonen krever det

Det er en fordel om du har noe erfaring fra journalistikk, eller er utdannet eller under utdannelse som journalist, men dette er ikke noe absolutt krav. Det viktigste er at du har skikkelig lyst til å være journalist, og liker å fortelle små og store historier - både de som kommer rekende på ei fjøl og de du må grave litt ekstra etter.

Du bør ha førerkort for bil, men vi har både el-reportasjesykkel og el-reportasjesparkesykler samt Norges hyggeligste drosjesjåfører som kan kjøre deg til jobbene dine, så vi finner en løsning om du ikke har lappen i lomma helt ennå.

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Christian Senning Andersen, administrerende direktør/sjefredaktør, [email protected], 951 74 662

Ann-Kristin Hanssen, klubbleder, [email protected], 991 08 885

Ragnar Bøifot, nyhetsredaktør, [email protected], 915 83 615


Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS