Stillingsannonse:

Fagbladet søker frontredigerer og SoMe-ekspert til prosjektstilling

Søknadsfrist: 23. februar

Fagbladet

Fagforbundet er landets største arbeidstakerorganisasjon med over 400.000 medlemmer og organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, private og offentlige virksomheter, samt arbeidstakere i sykehusene. Fagforbundet arbeider for et samfunn preget av omtanke, solidaritet og samhold.

Fagbladet står overfor en omfattende digital omstilling, og i den forbindelse trenger vi et kreativt hode til å bistå redaksjonsledelsen i den daglige jobben med å foredle, utvikle og distribuere vårt gode innhold i flere kanaler. Vi ønsker oss en engasjert og dyktig kollega med erfaring fra deskarbeid og som har lyst til å utforske nye former for digital presentasjon og distribusjon.

Vi ønsker deg som ser potensialet i de ulike sakene våre og løfter dem på best mulig måte – både visuelt og språklig. Arbeidsoppgavene vil også bestå av å røkte fronten på fagbladet.no slik at innholdet vårt presenteres på en best mulig måte. Du vil også få ansvar for å publisere innhold fra Fagbladet i sosiale medier.

Du vil være tilknyttet nettdesken vår, som er en integrert del av hele redaksjonen i Fagbladet – som produserer landets største arbeidslivsmagasin. Den trykte utgaven kommer i over 390.000 eksemplarer – et opplag som stadig vokser. I tillegg er nettavisen fagbladet.no i rivende utvikling og vi jobber stadig med å finne gode digitale kanaler for å nå bredere ut med journalistikken vår. Vårt hovedmål er å dekke arbeidslivet på en lettfattelig og forståelig måte, og være relevante, nære og nyttige for våre lesere, som jobber i mange ulike bransjer.

Dette er en heltids prosjektstilling, i første omgang i et halvt år. Det kan være muligheter for forlengelse.

Fagbladet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten, og er medlem i Fagpressen. Fagbladet utgis av Fagforbundet og leses av forbundets medlemmer, politikere, statlig og kommunal forvaltning, offentlige institusjoner og ansatte innenfor offentlig tjenesteyting og service. Vi er en uavhengig redaksjon som bringer nyheter, debatt, kommentarer, reportasjer om samfunnspolitikk og arbeidsliv, samt yrkesfaglige og yrkespolitiske artikler.

Redaksjonen består av 16 ansatte. Vi holder til i nye, hyggelige lokaler sentralt i Oslo.

Kvalifikasjoner

  • Journalistisk erfaring og spisskompetanse på deskjobbing og det å nå ut på digitale plattformer. Du bør ha evne og interesse for å spisse saker inn mot spesifikke/ulike målgrupper
  • Erfaring fra arbeid med sosiale medier
  • God presseetisk og redaksjonell vurdering
  • God språkføring

Personlige egenskaper

  • Vi forutsetter at du er etterrettelig, ambisiøs og god til å samarbeide
  • Det er en fordel om du også har kjennskap til politikk, norsk arbeidsliv og fagbevegelsen, men ikke noe krav. 

Vi tilbyr

  • Et godt og kreativt arbeidsmiljø med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer
  • Varierte og interessante arbeidsoppgaver
  • Fleksitid og sommertid
  • Lønn i henhold til tariffavtale

Kontaktpersoner

Eva Ler Nilsen, ansvarlig redaktør, 90582468

Knut A. Nygaard, nettredaktør, 91158222

Marte Bjerke, NJ-klubben, 99532224

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS