Stillingsannonse:

Ehandel søker frilans-journalist

Søknadsfrist: 19. desember

Ehandel

Ehandel er Nordens største møteplass for alle som jobber med e-handel med bransjeavisene Ehandel.com og Ehandel.se. Siden 2021 driver Ehandel dessuten bransjeavisen Influens.se. Ehandel tilbyr foruten nyheter og redaksjonelt innhold også en rekke tjenester og eventer for e-handlere. Ehandel drives av Ehandel SE AB som ble etablert i 2009. Siden 1.januar 2018 er Ehandel SE AB en del av LRF Media AB.

Om jobben

Nordens ledende bransjeavis for e-handel, Ehandel, søker journalist.

Vil du ha det gøy på jobb samtidig som du utvikler deg som journalist? Da bør du søke hos oss. Vi leter etter en skarp journalist som vil være med å overvåke e-handelen hos Nordens ledende bransjeavis. I tillegg til å skrive om den raskt voksende netthandelen blir du en del av laget hos en proff gjeng som har lett for à le og ha det moro på jobb! Hos oss er det høyt under taket og du får mulighet til å gjøre dine idéer til virkelighet.

Om rollen

I rollen som journalist hos Ehandel vil du i tett samarbeid med kolleger i både Norge og Sverige søke å alltid holde våre norske lesere oppdaterte på relevante nyheter. Du vil få ansvar for å overvåke nordiske medier på jakt etter spennende saker samtidig som du tar deg av innkommende tips og pressemeldinger.

Vi ser gjerne at du kan levere både de raske og noe kortere artiklene, men også lengre reportasjer og saker om aktuelle temaer eller personer i bransjen. Hos Ehandel.com søker vi å følge den raske utviklingen netthandelen nå står i - og rapporterer om utfordringer i bransjen like gjerne som vi ønsker å dele suksesshistoriene.

Det er ikke avgjørende at du har årevis med erfaring, men vi ser at du har et sterkt engasjement og en interesse for å kunne skape givende innhold til våre lesere. Du må kunne stille de rette spørsmålene, sammenstille gode tekster med fengende overskrifter samtidig som du trives à jobbe på egenhånd når du vet at du har et godt team rundt deg.

Vi forventer at du:

  • Har relevant utdanning og / eller erfaring
  • Trives med å arbeide selvstendig - men like godt i team
  • Er kreativ, våken og alltid på jakt etter de gode historiene.
  • Har en interesse for netthandel, logistikk, teknologi og markedsføring
  • Har høy arbeidskapasitet og er resultatorientert

Det er en fordel om du:

  • Har erfaring med Wordpress og Photoshop
  • Har kontakter eller erfaringer fra netthandelsbransjen
  • Har mulighet til å reise i arbeidet
  • Har erfaring med sosiale medier

Vi tilbyr en en stilling hvor du får mulighet til å vokse som journalist, være en del av et selskap i vekst med kunnskapsrike kolleger som tar ansvar for og bistår hverandre. Du vil få all nødvendig opplæring og god oppfølging av nærmeste kolleger.

For mer informasjon om stillingen

vennligst kontakt Ehandels sjefredaktør,
Annika Lindecrantz, på [email protected]

Søknad og CV sendes til [email protected] senest den 19. desember, gjerne med eksempler på tidligere tekster du har skrevet samt referanser.

Ansettelsesform: 100% stilling, frilans

Tiltredelse: Så snart som mulig, men senest 19. desember

Hvor: Stillingen tar utgangspunkt i at du jobber hjemmefra, men det er fint om du har mulighet til å gjøre reiser i arbeidstiden for intervjuer og eventer, samt kunne stille opp på møter med resten av Ehandel-teamet på kontorene i Helsingborg eller Stockholm ved behov.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS