Stillingsannonse:

Digital redigerer / journalist med hjerte for kriminaljournalistikk

Søknadsfrist: 16. april

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Story House Egmont

utgir blader, magasiner, tegneserier, bøker og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Vi er også medeier i flere suksessfulle selskaper innen e-handel og marketing services. Vårt motto We bring stories to life – har sterke publisistiske verdier. Vi lager godt innhold og journalistikk i verdensklasse, og utvikler attraktive forbrukerfellesskap og merkevarer. Story House er en del av Egmont, et av Nordens ledende mediekonsern. Egmont står bak TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm, samt Lindhardt og Ringhof i Danmark. Egmont er en stiftelse der hele overskuddet går til utvikling av våre selskaper, samt å hjelpe utsatte barn og unge, og støtte filmtalenter.Vi brenner for å skape hverdagsmagi, både for kundene våre og i vår egen arbeidshverdag. Hos oss vil du møte engasjerte, positive og endringsdyktige folk som bryr seg om hverandre og som jobber sammen for å nå et felles mål. Vi tror på verdien av at vi er ulike og har ulike perspektiver. Det er gjennom ulikhet og mangfold de gode historiene blir til. Vi ønsker derfor mangfold velkomment.

Klikk.no og Vi Menn skal ansette en digital redigerer/journalist med hjerte for kriminaljournalistikk. Din hovedoppgave vil være å redigere og spisse allerede gjennomarbeidede artikler for å få dem til å skinne digitalt.

Vi ser etter den rette journalisten med redaksjonell, digital erfaring, som har lyst å jobbe med true crime på desken til Klikk.no i Story House Egmont. Vi søker deg som er tabloid, som alltid vinkler saker for å vise frem innholdet på best mulig måte, har et godt språk og behersker digitale verktøy.

Har du erfaring med digital frontredigering eller desking av saker for digitale flater? Da kan du være den personen vi ser etter. Har du jobbet med krimsaker og true crime før, er det en fordel, men ikke et krav.

Du kommer til å bli sentral i å bygge opp en ny satsing innen true crime, hovedsaklig basert på mer enn 1000 fascinerende reportasjer fra Vi Menns arkiv.

Hovedoppgaven er redigering og vinkling, samt publisering på digitale plattformer, som Klikk.no, og å få maksimal trafikk ut av innholdet. Du må ha erfaring med bruk av sosiale medier for å øke engasjementet og trafikken Erfaring med søkemotoroptimalisering og lenking er en fordel.

Utover dine faglige kvalifikasjoner, ser vi etter deg med gode samarbeidsevner, som trives med å jobbe i team samtidig som du jobber godt selvstendig. Vi ønsker oss en kollega med høy grad av motivasjon for jobben og som med positiv innstilling og godt humør bidrar til vårt gode arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner:

 • Journalisterfaring
 • Erfaring fra digitale deskmiljøer
 • Erfaring med distribusjon i sosiale medier
 • Tabloid og oppdatert på hva folk flest bryr seg om akkurat nå
 • Sterk digitalforståelse og erfaring med å målrette innhold i henhold til ønsket profil/målgruppe

Du må gjerne ha erfaring med følgende:

 • Optimalisering og beriking av artikler til digitale flater
 • Bruke verktøy for å finne trender og søkeord

Vi kan tilby:

 • Freshe kontorlokaler sentralt plassert i Nydalen.
 • En fleksibel arbeidshverdag med mulighet for noe hjemmekontor.
 • Kantineordning med godt og variert utvalg av kalde og varme retter.
 • Treningstilbud på huset flere dager i uken (garderobe med dusjfasiliteter).
 • Gode pensjon- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikringBedriftshytter.
 • Et aktivt bedriftsidrettslag.
 • Eget huskor.
 • Stillingen er en 12 måneders prosjektstilling på 50% med mulighet for forlengelse, alternativt en 6 måneders prosjektstilling på 100%.

Ønsket tiltredelse er snarest mulig og er du interessert oppfordres du til å søke med det samme da søknader behandles fortløpende. Vi mottar ikke søknader per e-post.

Lokal tillitsvalgt er Elisabet Oftedal, tlf. 924 45 147.

Vi Menn ble etablert i 1951 og er Europas største magasin for menn, og har økende antall lesere. Klikk.no, inkludert forum og blogg.no, har over 40 millioner månedlige sidevisninger, og over 8,5 millioner unike brukere. Antall Klikk+-abonnenter har passert 16 000.

Søknadsfristen er 16.04.2023.

Vennligst benytt ”Søk på stillingen her” knappen her på siden for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

Kontaktperson

Trude Susegg, redaktør Klikk.no, 95 72 20 87.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS