Stillingsannonse:

Dagsavisen søker sjefredaktør

Søknadsfrist: 8. oktober

Dagsavisen

Dagsavisen er en partipolitisk uavhengig avis som er forankret i arbeiderbevegelsens ideer om frihet, demokrati og likeverd. Avisen er nasjonalt meningsbærende, men har også lokale posisjoner i Oslo, Stavanger og Fredrikstad.

Dagsavisen har en omsetning på ca 140 millioner kroner og 65 ansatte. Avisen hadde 2. halvår 2022 et godkjent opplag 20.787. Det har vært en sterk utvikling i rekkevidde de siste årene og Dagsavisen når ca 800.000 unike, digitale brukere hver uke.

Dagsavisen eies av Mentor Medier (92,5 %) og Stiftelsene Dagsavisen (7,5 %). Selskapet har hovedkontor i Oslo, og flytter i desember 2023 inn i nye og moderne lokaler i Hausmannsgate.

Vi søker en ambisiøs og uredd sjefredaktør som brenner for Dagsavisens viktige samfunnsrolle.

Den nye redaktøren må være sterkt forankret i journalistikken og samtidig kunne lede arbeidet med å utvikle nye digitale tilbud til avisens målgrupper. Du har solid ledererfaring som redaktør, kan håndtere krevende journalistiske prosjekter og har et sterkt samfunnsengasjement. Som leder er du inkluderende og genuint opptatt av at Dagsavisen skal lykkes som team.

Den nye sjefredaktøren har en dyp forståelse for de store endringene mediebransjen gjennomgår og evner å sette en tydelig retning for avisen. Dagsavisen er inne i en omstillingsfase, og den nye redaktøren vil være sentral i å utvikle en bærekraftig strategi. Avisen har en sterk posisjon og sammen med dyktige medarbeidere er det gode muligheter for å skape ny vekst.

Dagsavisens tidligere toppleder har vært publisher, og som en del av prosessen vil det bli vurdert om den nye sjefredaktøren også skal være administrerende direktør.

Kontaktpersoner

Høres dette spennende ut er du velkommen til å kontakte Visindi ved 

Mads Yngve Storvik, 900 45 079 

Mona Wille, 402 15 106

Søknad sendes innen 08.10 2023.

Søk på stillingen her 

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS