Stillingsannonse:

Dagsavisen søker kommentator i ettårig prosjektstilling

Søknadsfrist: 25.oktober

Dagsavisen

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen. Vi har journalister flere steder i landet og digitalt når vi 600 000 brukere i uken. Dagsavisen er forankret i arbeiderbevegelsens verdier og ideer og vi er opptatt av ulikheter i samfunnet og har ett ekstra bankende hjerte for de svakeste. Å være tydelig på lederplass, kommentere politikk og nyheter, forklare og analysere verdensbildet rundt oss, er kjernen i det vi jobber med. Mediehuset har en samlet omsetning på 120 millioner kroner.

Behovet for forstå hva som skjer rundt oss ute og her hjemme, er stort. Vi søker derfor etter en kommentator som kan bidra med skarpe analyser og sterke meninger om samfunnsutviklingen fram til over stortingsvalget høsten 2025.

Vi ser etter en skribent som jobber selvstendig, har en tydelig penn og et bankende hjerte for samfunn og mennesker. Du er oppdatert på nyhetsbildet og følger med på hvilke debatter som pågår.

I denne jobben får du mulighet til å være med å forme det offentlige ordskiftet, og vi håper du har store ambisjoner om å få til det.

Vi ser etter en kommentator som:

  • Utfyller vår øvrige kommentaravdeling og som har forståelse for Dagsavisens formålsparagraf og avisas linje i sentrale samfunns- og verdispørsmål.
  • Ønsker å representere Dagsavisens meningsbærende posisjon i offentligheten og i dialog med leserne.
  • Har erfaring med digital historiefortelling i flere kanaler og er fleksibel i kanalvalg og virkemiddelbruk.

Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes, og kvinner oppfordres til å søke. Stillingen rapporterer til politisk redaktør Lars West Johnsen.

Kontaktpersoner

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med sjefredaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen, politisk redaktør Lars West Johnsen eller klubbleder Pål Karstensen.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS