Stillingsannonse:

Dagens Medisin søker debattleder

Søknadsfrist: 15. mars

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagens Medisin

Dagens Medisin utgir papir- og nettavis, og avholder fysiske og digitale fagseminarer for helsetjenesten under merkevaren DM Arena. I tillegg utgir vi nyhetsbrevet Dagens Medisin Pharma, som retter seg mot legemiddel- og apotekbransjen. Dagens Medisin holder til i lokaler sentralt i Oslo. Vi er 12 ansatte. Sammen med Norsk Helseinformatikk (NHI) er Dagens Medisin en del av Bonnier Healthcare Norway.

Dagens Medisin er den største frittstående nyhetsavisen for helsesektoren, og gjennom 25 år har vi bygget opp det som er den viktigste arenaen for norsk helsedebatt. Den posisjonen vil vi styrke ytterligere, og nå søker vi den som kan være med på å løfte debattstoffet vårt videre.

Et aktivt og fritt ordskifte bidrar til åpenhet og til å bringe helsesektoren videre, og i rollen som debattansvarlig ønsker vi deg som har teft for gode temaer og som ser nye arenaer for meningsbryting.

Vi søker en som ivrer for å bringe helsedebatten fremover, og som også ønsker å delta selv ved å skrive kommentarer og lede debatter.

Jobben krever god presseetisk vurderingsevne, godt språk og evne til å bearbeide andres tekster. Som debattleder i Dagens Medisin har du ansvaret for debattflatene på print og på nett, og å følge opp våre faste bidragsytere.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dedikerte kolleger.
Dagens Medisin holder til i nye lokaler i Oslo sentrum.

Spørsmål om stillingen kan rettes til

ansvarlig redaktør Martin Gray (mg@dagensmedisin.no / 917 26 263),
debattleder Geir Åge Heggelund (gh@dagensmedisin.no / 412 17 157), eller fungerende klubbleder Aurora Brækhus (ab@dagensmedisin.no / 943 78 007).

Søknadsfrist 15. mars

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS