Stillingsannonse:

Dagbladet søker tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 22. september

Dagbladet

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn. Selv om vi er et konsern med over 400 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Dagbladet søker tilkallingsvikarer til Nyhetsavdelingen, SoMe-avdelingen, finanssatsingen Børsen, forbrukersatsingen DinSide, Dagbladet TV, Dagbladet Pluss, Kjendisdesken og Sporten.

Vi søker deg som dyrker nyhetskonkurransen og elsker å være først ute med siste nytt uansett om det er innenriks, utenriks, forbrukernyheter, kjendis, sport eller andre historier som Dagbladet ønsker å bringe videre til sine 1.7 millioner daglige, unike brukere. Til Dagbladet Pluss søker vi deg som motiveres av å lage de eksklusive sakene som folk er villige til å betale for, innen stoffområder som helse, sex og samliv, økonomi og sterke historier. 

Du har kontroll på etikken og er oppdatert på hva som skjer i inn- og utland. Du brenner for å jobbe med sakene folk snakker om. Det er en forutsetning at du ønsker å jobbe med tabloidjournalistikk.

Som tilkallingsvikar vil du bli tilbudt vakter dag, kveld og i helger. Det er en fordel om du har erfaring fra for eksempel lokalavis eller andre relevante nyhetsmedier.

Avdelingene i Dagbladet samarbeider tett, og vi tilbyr et sterkt faglig og godt sosialt miljø med svært gode utviklingsmuligheter.

Vennligst spesifiser i søknaden hvilke avdelinger du søker deg til. Det gjøres oppmerksom på at du kan bli spurt om vakter til andre avdelinger enn den du søker deg til. 

Søknadsfristen er 22. september, men aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. 

Kontaktpersoner:

Ingrid Treborg, 480 28 400, ingridmarie.treborg@db.no

Nicolai Eriksen, 930 89 829, ner@db.no

Therese Doksheim Skaug, 979 85 125, tdo@db.no

Rolf Fiske, 900 51 210, rfi@db.no

Tanja Wibe-Lund, 900 11 744, tanja@db.no

Trond Rasmussen, 980 53 219, trond.rasmussen@db.no

Øystein Sæthre, 990 24 411, oystein.sethre@db.no

Mathias Ytterstad, 994 62 233, mayt@db.no

Elisabeth Dalseg, 988 72 936, elisabeth@db.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS