Stillingsannonse:

Dagbladet Pluss søker journalist til fast stilling

Søknadsfrist: 20. mars

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media. Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Dagbladet Pluss er på jakt etter en type som deg, som drømmer om å lage saker som engasjerer hele Norge.

Hos oss får du muligheten til å jobbe med et vidt spekter av temaer og saker som human touch og sterke menneskemøter, helse, krim, nyttejournalistikk, kjendis og eksklusive dramaer i det dagsaktuelle nyhetsbildet.

Vi leter etter deg som enten er en knakende god allround-reporter, eller som har spesialkompetanse på helse-, kjendis- eller some-området.

Det viktigste er at du:

- Trigges av at sakene dine selger nye abonnement på Dagbladet Pluss og blir lest av flest mulig. I tillegg liker du å jobbe med vinklinger og presentasjon.

- Du har også gode ideer til salgsvinnere, og evner å lose sakene dine i havn.

- Er du i tillegg offensiv, selvgående, idérik og uredd, samtidig som du er en god kollega – ja, da er du den vi ser etter.

Vi tilbyr et godt, utviklende og uformelt miljø i et av Norges ledende nyhetsmediers viktigste satsingsområder. Dagbladet Pluss er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus.

Les om vår kvalitetspolicy her.

Søknadsfrist: Mandag 20. mars 2023

Kontaktpersoner:

Therese Doksheim Skaug
Avdelingsleder, Dagbladet Pluss Stories
979 85 125
tdo@db.no

Lars O. Gulbrandsen
Avdelingsleder, Dagbladet Pluss tema
908 91 255
lars.gulbrandsen@aller.com

Anders Holth Johansen
Leder Dagbladets redaksjonsklubb
476 16 896
ahj@db.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS