Stillingsannonse:

Bygdebladet Randaberg og Rennesøy søker ansvarlig redaktør/daglig leder

Søknadsfrist: 24. mars

Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

er et mediehus i en av Norges mest spennende regioner. Vi setter vår stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk, som skaper entusiasme og debatt, i en region med over 17.000 innbyggere. Avisen har ca. 3.000 abonnenter og redaksjonen teller 4 årsverk. Bygdebladet Randaberg og Rennesøy er en del av Amedia-konsernet. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Les mer om Bygdebladet her

Er du en tydelig redaksjonell leder med hjerte for god lokaljournalistikk? Trigges du av utfordringen om å styrke posisjonen i et marked hvor det er stor konkurranse om lesernes oppmerksomhet? Da kan stillingen som ansvarlig redaktør/daglig leder i Bygdebladet Randaberg og Rennesøy være noe for deg!

Bygdebladet Randaberg og Rennesøys ambisjon er å være den viktigste formidleren av lokale nyheter for innbyggerne i Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy. Et mediehus som, i tillegg til kjapp nyhetsformidling, går i dybden og er grundig i alt vi gjør. Vi skal være et mediehus som like gjerne bruker lyd og levende bilder som tekst for å formidle journalistikken vår best mulig.

Vi søker en redaktør som ønsker å være tett på folk og sette dagsorden. Vi skal være først med det siste, gå i dybden der det trengs og speile livene til menneskene i regionen. Vi ser etter deg som står støtt i krevende redaksjonelle avgjørelser og trives med å være avisens ansikt utad. Du ønsker å servere innhold som ligger tett opptil hva leserne snakker om hver dag. Vi søker en dyktig og ambisiøs leder som har en klar forståelse av hvordan Bygdebladet Randaberg og Rennesøy kan videreutvikle sin sterke posisjon og fortsette sin digitale vekst.

Konkret innebærer stillingen blant annet følgende ansvar:

 • Overordnet publisistisk ansvar
 • Helhetlig leder- og resultatansvar
 • Rapportering til styret i avisen
 • Personalansvar og medarbeiderutvikling
 • Ansvar for å gjennomføre vedtatt strategi

For å lykkes, tror vi rette kandidat har følgende erfaringer:

 • Du har redaksjonell erfaring
 • Du har dyp samfunnsforståelse og god presseetisk innsikt
 • Du skjønner hvilket innhold som engasjerer leserne
 • Du har kommersiell forståelse
 • Du er en typisk kulturbygger og vet hvordan du samler et lag om en felles retning
 • Du er opptatt av innsikt og analyse

Hva ser vi etter?

Vi skal skape et sterkt redaksjonelt felleskap og trenger en engasjert, inkluderende og tydelig leder som evner å inspirere sine medarbeidere. Du forstår mennesker og ser dem. Videre er disse egenskapene viktige:

 • Du er uredd, ambisiøs og endringsorientert
 • Du er selvstendig og god til å prioritere
 • Du har stor gjennomføringsevne – alene og gjennom andre
 • Du har en velutviklet evne til å skape tillitsfulle relasjoner og får med deg folk
 • Du er prestasjons- og resultatorientert

Vårt løfte til deg!

Bygdebladet Randaberg og Rennesøy er en del av Amedia-konsernet. Som leder i Bygdebladet Randaberg og Rennesøy får du mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse i Amedias sentrale organisasjon, og ikke minst gode kolleger over det ganske land. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø. Arbeidssted er Randaberg. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her. Podcast om Amedia og mediebransjen i Norge her.

Kontaktperson

Ole Morten Ona Ringdal, styreleder, 909 18 959, omor@amedia.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS