Stillingsannonse:

BA søker reportasjeleder

Søknadsfrist: 5. oktober 

Vil du være med å sette dagsorden i Bergen og sørge for gjennomslag for BAs gode journalistikk? 

Om arbeidsgiver

Bergensavisen er Bergens lokalavis med 89300 daglige lesere på mobil, nett og papir. Bergensavisen er deleid av lokalaviskonsernet Amedia og lokale eiere. Avisen har over 26.000 betalende abonnenter. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2023 for 4,1 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Bergensavisen (BA) er byens viktigste lokalavis, med store ambisjoner for vekst. Nå lyser vi ut drømmejobben for deg som kan sette dagsorden, treffe leserne og utvikle journalistene. 

Som reportasjeleder skal du jobbe tett sammen med dyktige kollegaer med idéutvikling, metode, historiefortelling og presentasjon på tvers av redaksjonen. Uansett om det dreier seg om å lede større satsinger, eller følge opp journalister én-til-én, bør du være inspirerende å samarbeide med og ha rå teft for hva som skal til for at journalistikken engasjerer. 

Rollen er ny og du blir helt sentral i BAs satsing for å sette dagsorden og øke vår journalistiske slagkraft. Du får en historisk mulighet til å ha en hånd på rattet i de sakene bergenserne snakker om, og som betyr mest. 

Vi er på jakt etter en person som deler våre mål: BA har hatt en stor leservekst de siste årene, og gjennom nær og viktig lokaljournalistikk skal vi tiltrekke oss nye abonnenter.

BA skal gjøre Bergen til en bedre by ved å løfte frem det som er positivt, avdekke det som er kritikkverdig og holde makten ansvarlig. 

Vi ønsker deg som

  • Brenner for å levere avsløringer og eksklusive nyheter i sterk konkurranse med andre mediehus.
  • Kan vise til konkrete resultater innen gravejournalistikk. 
  • Har erfaring med reportasjeledelse eller ansvar for redaksjonelle satsinger.
  • Er en dyktig historieforteller som skjønner hvordan god journalistikk skal presenteres for å vekke interesse, og som kan hjelpe andre å lykkes med fortelling og presentasjon.
  • Står støtt i presseetiske vurderinger.
  • Er en positiv kraft som liker å ta plass i redaksjonen og som ønsker å jobbe med sakene som betyr mest.

Vi tilbyr

  • Et godt, hektisk arbeidsmiljø og dyktige kolleger som jobber målrettet for å vokse redaksjonelt.
  • Tillit og ansvar til personlig utvikling.
  • Mulighet til å holde seg oppdatert på redaksjonell metode.
  • Nye lokaler midt i Bergen sentrum og lunsjavtale.
  • Jobb i et moderne og fremtidsrettet mediehus.

 Kontaktpersoner

Konst. sjefredaktør, Rune Ulvik, 410 44 134, rune.ulvik@ba.no 

Redaksjonsklubbens, Katherine Ferguson, 996 33 130kf@ba.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS