Stillingsannonse:

Avisa Nordland søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: Snarest

Avisa Nordland

Avisa Nordland er regionavis i Salten og ledende nyhetsovervåker i Nordland. Vi har hovedkontor i Bodø og lokalkontor i Fauske, Meløy og Hamarøy. Mediehuset har 30 redaksjonelle medarbeidere. Avisa Nordland eies av Amedia (62%) og Polaris Nord-Norge (38%). Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vil du bli en del av et hardtsatsende mediehus? Da er dette muligheten du har ventet på. 

Avisa Nordland opplever sterk digital vekst, og vi har store ambisjoner om å vokse videre. Nå søker vi en solid og initiativrik nyhetsjournalist, i fast stilling, til vårt lag. Vi leter etter deg som er samfunnsengasjert, idérik og som evner å drive fram egne saker. Du er nysgjerrig på folk, har god formidlingsevne og liker høyt tempo.

Du bør ha:

  • God teft for hvilke saker, innganger og vinklinger som trigger leserne
  • Samfunnsengasjement og interesse for å jobbe med et bredt spekter av temaer 
  • Interesse for og evne til å fenge abonnenter og lesere under 40 år
  • Lyst til å drive med hverdagsgraving

Vi kan tilby en variert arbeidshverdag i en stor regionavis, som er opptatt av nyheter, hverdagsgraving, reportasjer og debatt. Vi dekker et bredt spekter av næringsliv, politikk, forvaltning, sport og kultur. 

På an.no holder vi leserne våre oppdatert på stort og smått gjennom hele døgnet, og vi bruker analyseverktøy til å jobbe innsiktsbasert og målrettet. Avisa Nordland kommer fra 3. april ut på papir tre ganger i uka. 

Tiltredelse så snart som mulig. 

Kontaktpersoner:

Har du spørsmål? Ta kontakt med 

Stig Jakobsen, sjefredaktør, 907 68 260stig.jakobsen@amedia.no

Cathrine Skogheim, nyhetsredaktør, 930 88 130cs@an.no 

Victoria Finstad, klubbleder, 450 90 365  vf@an.no 

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS