Stillingsannonse:

Avisa Nordland søker frontsjef

Søknadsfrist: Snarest

Avisa Nordland

Avisa Nordland er regionavis i Salten og ledende nyhetsovervåker i Nordland. Vi har hovedkontor i Bodø og lokalkontor i Fauske, Meløy og Hamarøy. Mediehuset har 42 medarbeidere, hvorav 27 i redaksjonen. Avisa Nordland eies av Amedia (62%) og Polaris Nord-Norge (38%). Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vil du spille en avgjørende rolle i å forme og utvikle journalistikken i Nordlands ledende mediehus? Da er dette muligheten du har ventet på.

Avisa Nordland opplever sterk, digital vekst. Nå søker vi en treffsikker og skarp frontsjef som kan hjelpe oss å ta nye steg.

Din jobb vil være å sørge for at fronten vår fremstår som interessant og triggende - hvor alle saker er godt vinklet. Du må også være en dyktig nyhetsjeger og effektiv journalist.

Som frontsjef i turnus vil du være teamleder på kvelds- og helgevakter, hvor det forventes at du tar ansvar for avisen og teamet du leder.

Du bør ha:

  • God teft for hvilke saker, innganger og vinklinger som trigger leserne
  • Interesse for og evne til å fenge abonnenter og lesere under 40 år
  • Evne til å prioritere i en hektisk hverdag
  • Evne til å skaffe deg rask oversikt over nyhetsbildet
  • Vilje og evne til å bruke tall, leserdata og analyse aktivt i arbeidet ditt
  • Forståelse for hvordan man jobber godt i team og leder andre journalister
  • Gode etiske reflekser og faglig kunnskap

Avisa Nordland er en av de større avisene i Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du en del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et faglig sterkt og inkluderende arbeidsmiljø preget av godt humør, hvor alle er med på å stake ut kursen.

Kontaktpersoner:

Stig Jakobsen, sjefsredaktør, 907 68 260stig.jakobsen@amedia.no
Cathrine Skogheim, nyhetsredaktør, 930 88 130cs@an.no
Victoria Finstad, Klubbleder, 450 90 365vf@an.no

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS