Stillingsannonse:

Agderposten søker næringslivsreporter med nyhetsteft

Søknadsfrist: 4. august

Om arbeidsgiver

Agderposten AS er gamle Aust-Agders største mediehus. Vi er et mediehus i digital vekst.
Med veksten øker også ambisjonene, og redaksjonen søker derfor etter ambisiøse journalister som kan bidra til å nå våre nye digitale mål.
Agderposten utgis i Arendal og er et regionalt mediehus for gamle Aust-Agder. Vi har for øyeblikket 23 årsverk i redaksjonen. Agderposten er en del av Polaris Media Sør som i tillegg består av de regionale mediehusene Fædrelandsvennen (Kristiansand) og Varden (Skien), i tillegg til de lokale mediehusene Lister, Lindesnes, Vennesla Tidende, Lillesands-Posten og Grimstad Adressetidende.

Nyhetsreporter for næringsliv

Agderposten søker næringslivsreporter med nyhetsteft.

Vil du jobbe med næringsliv og økonomi på Sørlandet?

Næringslivet i Arendal og ellers i gamle Aust-Agder, utvikler seg i raskt tempo – og det skjer mye. Agderposten søker deg som ønsker å lage nyheter fra næringsliv og økonomi, som vil bidra til at Agderpostens lesere får et enda større innblikk i alt det spennende som skjer i vårt dekningsområde. Stillingen er fast.

Du har teft for gode nyheter, samtidig som du kan bidra til å bygge kildenettverk inn mot distriktets næringsliv. Agderposten har ambisjoner om å være nyhetsledende og dagsordensettende.

Vi leter etter deg som:

  • Evner å formidle komplisert på en enkel måte
  • Liker å jobbe med tall og regnskap
  • Kan benytte kunstig intelligens til å analysere og fremstille data
  • Har bakgrunn fra journalistikk eller annen relevant utdanning
  • Har god vurderingsevne og digital kompetanse

Arendal er en by i rask vekst, og vårt hovedkontor ligger i Arendal sentrum. Vi skal i løpet av det neste året inn i nye og moderne lokaler i Pollen, i hjertet av Arendal. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et svært hyggelig arbeidsmiljø med et godt sosialt fellesskap.

Du må ha førerkort og i utgangspunktet kunne disponere bil, men redaksjonen har også en egen reportasjebil. I Agderposten jobber det over 70 ansatte i ulike avdelinger. Arbeidssted er Arendal, og stillingen inngår i redaksjonens turnusordning.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med:

Katrine Lia, sjefredaktør og daglig leder, eller Sindre Haugen Mehl, klubbleder.

Vi ønsker mangfold blant våre ansatte og vi oppfordrer også dere med annen bakgrunn til å søke.

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg. Søknadsfristen er 4. august 2024. Legg inn søknad og cv ved å klikke på søk-knappen.

Kontaktpersoner:Søk på stillingen her 

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS