Stillingsannonse:

ABC Nyheter søker videojournalist

Søknadsfrist: 21. mars

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

ABC Nyheter

ABC Nyheter er en norsk nettavis som ble etablert i 2007. Blant de norske riksmediene er ABC Nyheter det sjette største, med rundt to millioner daglige sidevisninger og over 300.000 daglige brukere.


Nettavisen er eid av ABC Startsiden AS, et norsk medieselskap som blant annet driver et av Norges største nettsteder, startsiden.no,

Gjennom mer enn 25 år har ABC Startsiden guidet det norske folket på nett ved å gi enkel tilgang til nyheter, guider til nettet, søk og en rekke andre tjenester.


ABC Startsiden er i dag en solid organisasjon som kan fronte med de høyeste marginene i mediebransjen. Selskapet er eid av Trygve Hegnar gjennom holdingselskap Periscopus.

Vil du være med på oppturen i en av Norges største riksaviser?

ABC Nyheter er i sterk vekst. Nå ønsker vi å vokse enda mer, og nå nye brukere med journalistikken vår.

Derfor søker nå en videojournalist i fast stilling til redaksjonen vår, og kan tilby et lite men svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser.

Vi på jakt etter en medarbeider som ønsker å formidle journalistikk i levende bilder, lyd og tekst, og som kan gjøre det på en engasjerende og tydelig måte. Vi følger nyhetsbildet, og det vil tidvis være svært høyt tempo i redaksjonen.

Erfaring som journalist vil bli vektlagt, og de aller viktigste egenskapene vi er på jakt etter er teft, formidlingsevne og effektivitet i arbeidet.

ABC Nyheter tilbyr meget konkurransedyktige betingelser.

Kontaktinformasjon:

David Stenerud,
redaktør,
tlf: 934 44 298

Inga Vinje Engvik,
redaksjonsklubbens representant,
tlf: 482 08 305

CV og søknad sendes til
david.stenerud@abcnyheter.no

Søknadsfrist er 21. mars.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS