Stillingsannonse:

ABC Nyheter søker journalist, videojournalist og trafikkjeger

Søknadsfrist 1. februar

ABC Nyheter

Er en norsk nettavis som ble etablert i 2007. Blant de norske riksmediene er ABC Nyheter det sjette største, med rundt to millioner daglige sidevisninger og over 300.000 daglige brukere.

Nettavisen er eid av ABC Startsiden AS, et norsk medieselskap som blant annet driver et av Norges største nettsteder, startsiden.no.

Gjennom mer enn 25 år har ABC Startsiden guidet det norske folket på nett ved å gi enkel tilgang til nyheter, guider til nettet, søk og en rekke andre tjenester. ABC Startsiden er i dag en solid organisasjon som kan fronte med de høyeste marginene i mediebransjen. Selskapet er eid av Trygve Hegnar gjennom holdingselskap Periscopus.

Vil du være med på oppturen i en av Norges største riksaviser?

ABC Nyheter er i sterk vekst. Nå ønsker vi å vokse enda mer, og nå nye brukere med journalistikken vår.

Vi søker derfor dyktige medarbeidere til å dekke tre ulike stillinger. Vi kan tilby et lite men svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser. Alle stillingene er faste.

Deskjournalist

Vi ser etter en lagspiller som er engasjert og trives med høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver. Det forventes at du kan jobbe opp egne saker, lage raske sitatsaker, deske og redigere andres artikler, og at du ved behov kan styre frontene våre.

Videojournalist

Til denne stillingen er vi på jakt etter en som evner å formidle journalistikk i levende bilder, lyd og tekst, på en engasjerende og tydelig måte. Du arbeider raskt, har en god speak og er en effektiv redigerer. Du behersker alminnelig videoredigering, vi bruker Final Cut. Erfaring, redaksjonelt og/eller fra sosiale medier, vil bli vektlagt.

Trafikkjeger/ekspert på sosiale medier

Vi søker etter en medarbeider som får et ansvar for å skaffe nye brukere fra eksterne kilder, med spesiell vekt på sosiale medier og nyhetsbrev og -varsler. Stillingen krever stor grad av innsikt i ulike sosiale medier; virkemidler og målgrupper.

Det er ønskelig med erfaring fra digital markedsføring og/eller redaksjonelt arbeid mot eller på sosiale medier.

Dette er en operativ rolle, hvor det kreves stor grad av både selvstendighet og evne til å samarbeide godt med resten av redaksjonen, som bidrar med det meste av innholdet trafikkjegeren vil jobbe med. Den vi ser etter må ha en utpreget evne til å lage innganger og poster som engasjerer og skaper spredning og trafikk.

Et godt utviklet konkurranseinstinkt er nyttig i denne jobben.

Vi er på utkikk etter deg som er dyktig på digital markedsføring, og kan, eller raskt kan tilegne deg, nødvendig kunnskap om presseetikk og redaksjonell kommunikasjon. Gode, dokumenterte resultater fra SoMe-arbeid i media vil kunne kompensere for manglende erfaring med eller, utdannelse innenfor, digital markedsføring.

ABC Nyheter tilbyr meget konkurransedyktige betingelser i alle de utlyste stillingene.

Kontaktinformasjon:

David Stenerud, redaktør, tlf: 934 44 298

Inga Vinje Engvik, redaksjonsklubbens representant, tlf: 482 08 305

Søknad og CV sendes her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS