Stillingsannonse:

ABC Nyheter søker etter sommervikar

Søknadsfrist: 1. april

ABC Nyheter

Da vi etablerte ABC Nyheter i 2007 ønsket vi å skape en annerledes nettavis. Vi skal gi våre lesere det oppdaterte nyhetsbildet og gi godt innhold på temaer leserne er opptatt av.

ABC Nyheter har siden oppstart etablert seg som en av de større nettavisene i Norge og vokser fortsatt jevnt. Her treffer du som annonsør en kjøpesterk og opplyst målgruppe på jakt etter nyheter.Nettavisen har en annonserigg med mange spennende muligheter. Vi hjelper deg med optimal plassering av ditt budskap, og kan også plassere annonsene dine opp mot passende innhold, slik at sannsynligheten for at du treffer de brukerne som er interessert i dine varer og tjenester, blir større.

I ABC Nyheter vil du få mye ansvar veldig raskt. I jobben inngår alt fra klipping og utarbeidelse av egne reportasjer til styring av frontene i en av Norges største aviser, og Norges definitivt mest effektive riksavis.

Vi søker etter en medarbeider som er samfunnsengasjerte, målrettet og som får ting gjort – som er dyktig til å deske, kjapp til å skrive, trygg på presseetikken og ikke redd for å spørre.

I det daglige arbeidet styrer vi etter nyhetskriterier og definerte trafikkmål, live dashboards, titteltesting og SEO. Vi publiserer og desker i «Dr Publish» og «Dr Edition», og bruker måleverktøyene Parse.ly og Kilkaya.

Som frontredigerer og journalist i ABC Nyheter er det viktig at du er selvstendig, at du er en medarbeider som tar ansvar og at du lar deg inspirere av lesetallsmål.

Erfaring fra lignende jobber vil bli vektlagt, men manglende deskbakgrunn kan kompenseres med annen dokumentert kompetanse, og opplæring vil bli gitt.

Vi kan tilby godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist : 1. april

Kontaktinformasjon

For nærmere informasjon, ta kontakt med:

David Stenerud, redaktør, 934 44 298

Sigurd Nordmo, redaksjonsklubbens representant, 482 40 862

Kortfattet søknad med CV sendes til david.stenerud@abcnyheter.no

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS